null
VI INVITERER TIL STUDIESAMTALER
Ønsker du en samtale om dine studievalg og muligheter? Du kan få snakke med fagpersoner fra våre ulike utdanningsretninger og få svar på alt du måtte lure på!
Fyll ut skjema nedenfor også vil vi kontakte deg.

På grunn av situasjonen vi står ovenfor i forhold til koronaviruset har vi ikke muligheten til å ta imot besøk på skolen, men er tilgjengelig for samtale via telefon eller video for å hjelpe deg med det du måtte lure på. Ikke nøl med å ta kontakt!

 

Bli student på SoFI – School of Fashion Industry.

 

SoFI – School of Fashion Industry tilbyr 6 utdanninger: Motedesign, Moteindustri og Motekonsulent ,Motekommunikasjon, samt Interiør og Retail design. Vi ønsker å gi deg tyngden og verktøyene du trenger for å jobbe i en av verdens største industrier.

Motedesign og Moteindustri er 2.årige utdanningsløp, Interiør og Retail design er årsstudium,  Motekonsulent kan tas på ett semester heltid eller to semestre deltid, og Motekommunikasjon kan i tillegg tas nett og stedsbasert. Vårt mål er å utdanne fremtidens bransjeaktører og tilføre markedet tyngde i form av kunnskap. Skolens utdanninger gir en bred forståelse av bransjen, hvor man har mulighet til å fordype seg i emner med fokus på jobb etter endt utdanning.

Er du nysgjerrig på våre linjer eller har spesifikke spørsmål om skolen?
Book deg inn på en privat studiesamtale for å snakke med en av våre veiledere, se skolen, og høre mer om hva du lærer på SoFI.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for individuell samtale!FØLG OSS GJERNE