SoFI – School of Fashion Industry & Koronaepidemien

Skolens policy knyttet til korona-viruset kan du lese her.

 

Vi gleder oss til å ta imot nye studenter til høsten! Vi står akkurat nå i en vanskelig situasjon på grunn av koronaviruset, noe som naturlig nok skaper mye usikkerhet. Vi kan plutselig ikke planlegge frem i tid, og det er uvant for oss alle.

Vi vil bare forsikre deg om at høstens studier vil gå som planlagt.  Dersom det, på grunn av situasjonen, skulle bli umulig å starte opp stedbasert undervisning til høsten, vil du uansett kunne begynne utdanningen nettbasert til vi kan åpne skolen igjen.

Vi vil isåfall tilrettelegge undervisningsformer og læringsaktiviteter slik at du fortsatt får fullt læringsutbytte av valgt utdanning. Vi har solide digitale verktøy, og vi har nå alle klasser oppe og gå på nettbasert studieløp, så vi vet at vi kan levere et fullverdig studieopplegg – også via nettstudier 🙂

Håper alt står bra til med deg og dine, og at dere tar vare på hverandre i denne uvante situasjonen vi står midt opp i nå. Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss! Selv om den fysiske skolen er stengt akkurat nå, er vi tilgjengelige på telefon, mail, DM, og Messenger.

For å booke en studiesamtale på telefon eller via video, send inn en forespørsel!

Book studieveiledning her.

Lurer du på andre ting?

Her kan du finne kontaktinfo.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg, ta vare på hverandre i mellomtiden ❤️

KONTAKT INFORMASJON

E-post: post@sofi.no

Telefon: (+47) 24 14 97 50