Et lite tilbakeblikk på skoleåret 2018/2019

Gjennom ett år på Interiør går du gjennom en rekke praktiske øvelser i alt fra styling og trendforecasting til utstilling og konseptutvikling. Hensikten er at du skal være rustet til å gå rett ut i jobb, med relevant erfaring fra skolebenken. Nedenfor kan du se et lite utvalg arbeider gjort i ulike prosjekter i skoleåret 2018/2019.

Her kan du se et utvalg oppgaver fra 2018/2019-klassens arbeid med fotostyling. Styling gir studentene forståelse og ferdigheter i hvordan man praktisk styler et rom, mens fotostyling gir et innblikk i teknikker for produktplasseringer i kommersiell regi. Studentene jobber da frem ulike idéer og konsepter, planlegger og rigger disse, før vi får besøk av fotograf for dokumentasjon av arbeidene.

I januar 2019 hadde studentene stand på Oslo Design Fair – Nordic Living, hvor de bygget opp en hel stand fra bunnen av. Nordic Living er tre dager med inspirasjon og nye idéer, hvor du blant annet får innblikk i nye interiørtrender, bruk av trender i butikk og mye mer. I løpet av messedagene fikk studentene også med seg masse spennende foredrag og inspirasjon, og kunne knytte nettverk.

I April var det endelig tid for studietur! Her kunne studentene velge mellom å reise til den internasjonale møbelmessen i Milano, eller å reise til lokale bedrifter i Oslo. Nedenfor ser du et utvalg snapshots fra turen;

Avgangsutstillingen våren 2019 ble holdt i Kulturkirken Jakob, 13. – 14. juni. Temaet for utstillingen var «De fire elementer», og utstillingen var godt besøkt, med en rekke spennende foredrag og gjesteforelesere underveis! Her kan du også lese intervju med studieleder Marit Andreassen, hvor hun forteller mer om prosessen rundt utstillingsarbeidet.