null

Stine Ertvaag

SoFI School of Fashion Industry – Tidligere student: Stine Ertvaag.

Tidligere Motekonsulent-student Stine Ertvaag (27) følger drømmen og åpner egen butikk i Stavanger. Her forteller hun om å følge drømmen, ønsket om at folk skal bli litt mer vågale og hvilket fag på SoFI som gav henne blod på tann.

 

Motekonsulent gir en innføring i mote- og designhistorie, styling og trender, kommunikasjonsstrategi, bedriftsøkonomi og kjøplovgivning. Utdanningen vektlegger motekonsulentenes rolle mellom det personlig kreative og det kommersielle markedsorienterte. Det legges også stor vekt på utvikling av en særegen portefølje gjennom studiet, som du kan ta med deg i jobbsøkerprosessen og videre i møte med bransjen.

Fundamentet
Utdanningen kan tas over ett semester på dagtid. Studiet inneholder rundt 300 undervisningstimer med kreative og merkantile fag. Etter bestått fullført utdanning vil du ha gode praktiske ferdigheter og bred teoretisk kunnskap som gir stødig grunnlag for å løse virkelige arbeidsoppgaver og utfordringer.
Karrieremuligheter
Utdanningen egner seg for deg som ønsker bred og grunnleggende kunnskap om moteindustrien. Arbeidsmuligheter kan for eksempel  være som medarbeider eller sjef i motebutikker, som stylist innenfor mote- og livsstilsegmentet, eller assistent i PR og agenturvirksomhet.
Videre studiemuligheter
Endt studium gir grunnlag for opptak til den toårige Moteindustriutdanningen. Her kan du søke om direkteinnpass til andre semester da noen få plasser er holdt av til søkere som har fullført og bestått Motekonsulent.

SoFI School of Fashion Industry - Tidligere student: Stine Ertvaag.