null
Ta en bachelor i Wales på ett år!
Et nytt samarbeid med University of South Wales gir studenter ved Moteindustri og Motedesign
mulighet til å oppnå en bachelor i Fashion Promotion eller Fashion Design på ett år!
Les studentintervju!

Et nytt samarbeid med University of South Wales gir uteksaminerte studenter ved Moteindustri og Motedesign mulighet til å oppnå en bachelor i Fashion Promotion eller Fashion Design på ett år!

 

Studentlivet ved University of South Wales

University of South Wales har campus både i Cardiff, Newport, Pontypridd og Dubai, og sier selv at «Ved University of South Wales handler det om å være dristig, uavhengig og oppfylle potensialet ditt.».

Cardiff er et sentrum for medieproduksjon i Storbritannia, hvor etablerte Pinewood Studios holder til, og BBC er i ferd med å flytte til. University of South Wales i Cardiff ligger midt i sentrum, og har det siste tiåret utviklet spesialistfasiliteter på campus for å tilrettelegge for maksimalt utbytte av studietiden. Cardiff er også en av de rimeligste studentbyene i hele UK, så her får du mye mer for pengene enn ved å studere i London! Fra studieåret 2016/2017 oppgir skolen at 95% av deres uteksaminerte studenter er i arbeid eller videre studie innen seks måneder etter endt utdanning.

Hvem kan søke

Studenter som har tatt de toårige utdanningene Moteindustri eller Motedesign hos oss har altså mulighet til å søke seg direkte inn til et siste studieår ved University of South Wales. Dette gir deg muligheten til å ta en bachelorgrad innen Fashion Marketing and Retail Design, Fashion Promotion eller Fashion Design med bare ett år ekstra! Som student fra SoFI kvalifiserer du også for et stipend på ca 15 000NOK, noe som reduserer den totale studieavgiften til å ligge på ca 125 000.

«Vi ser at mange av våre studenter ønsker å studere videre etter to år, og at muligheten til å ta en grad er viktig for mange. Vi er derfor glade for dette samarbeidet, som gir studentene en måte å bygge videre på sin utdanning, og kombinere det beste fra en praktisk fagskoleutdanning og en teoretisk høyere universitetsutdanning» – Per Åge Bergquist Sivertsen, rektor ved SoFI – School of Fashion Industry.

Under kan du se video av studentarbeid fra University of South Wales.

Opptakskrav

For å kvalifisere til innpass hos University of South Wales må du som student ha oppnådd C eller bedre i alle fag. Du vil også bli bedt om å levere en portefølje og inviter til et intervju. Universitetet er behjelpelig med å veilede deg gjennom søknadsprosessen, og skolen forholder seg også til Lånekassens tidsfrister, slik at du har en forutsigbar studentøkonomi uten depositum eller andre utgifter i forkant av studiet.

Digitalt infomøte:

Dato kommer

Sted:

Zoom-link kommer

Se mer fra University of South Wales her

 

Søknadsprosess:

Studenter kan sende inn søknad via University of South Wales online søknadsportal.

Se opptaks-krav her!