null
Sy-kurs med Mari Melilot
Vi gjentar suksessen fra i høst og inviterer til kurs 4.Mars med Mari Melilot. Arrangementet har begrensede plasser og krever derfor bindende påmelding!
Meld deg på!

Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og inviterer til sy-kurs med Mari Melilot!

 

Har du alltid hatt lyst å lære deg å sy og er opptatt av gjenbruk, ønsker du kanskje å studere design? Her har du muligheten til å bli kjent med skolen og symaskinen. Mari Melilot er utdannet klesdesigner fra Kunsthøyskolen i Oslo, og har undervist i søm i cirka ti år. I tillegg har hun skrevet fire bøker om faget, der den femte boken er underveis. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta! 

Hun er en kløpper på å benytte seg av gjenbruksmaterialer for å skape nye, spennende plagg! Under kurset har du anledningen til å lære deg enkelt hvordan du kan tenke nytt, og gi nytt liv til gamle filler! Sist sy-kurs hadde vi 40 deltakere uten søm-forkunnskaper som møtte opp og lærte seg å sy. Ved å benytte seg av gamle bord-brikker og andre materialer som man vanligvis ikke vet hva man skal bruke til gikk alle hjem med et ferdigsydd produkt!

Se de fine produktene som ble lagd av gjenbruksmaterialer fra sist kurs-kveld

Mari Melilot i egenprodusert dress

PRAKTISK INFORMASJON

Sy-kurset er gratis, men har begrensede plasser og krever derfor bindende påmelding. Om du ikke har mulighet til å møte vennligst kontakt bah@sofi.no for å melde avbud

NÅR: 4.Mars

TID: 18:00-20:00

STED: School of fashion Industry, Nedre Vollgate 8, Oslo

 

PROGRAM:

 

18:00-18:30: Kort introduksjon & foredrag om gjenbruk

18:30-19:00: Lær hvordan symaskinen fungerer

19:00-20:00: Sy av gjenbruks-materialer. Mari Melilot gir instruksjoner og mønster

For mer informasjon om Mari Melilot les intervju her, eller besøk hennes nettside her