null
Konkurranse: Vinn stylingworkshop med Christina Ledang!
Meld på din klasse her!

SoFi- School of Fashion Industry har gleden av å invitere deres elever til å delta i en styling konkurranse hvor de kan vinne plass på en spennende og lærerik workshop-helg med fokus på motestyling! 27. – 28. april samler vi 15 elever fra folkehøgskoler og design-linjer Norge rundt til en intensiv styling helg, ledet av den norske designeren og stylisten Christina Ledang.

Hvem kan bli med?
Konkurransen og workshopen er ment for elever ved design relaterte linjer på Folkehøgskole eller elever ved Vg3 Design og Kunst.

Hvordan blir vi med?

Faglærer eller hovedlærer ved studieløpet mottar invitasjon til deltagelse fra SoFi- School of Fashion Industry. Dersom skolen/linjen ønsker å akseptere invitasjonen og gjennomføre konkurransen blant sine studenter fyller faglærer ut påmeldingsskjemaet her. Faglærer deler deretter konkurranse-informasjon med sine elever og er den som vurderer de innleverte bidrag for å kåre en vinner. Frist for påmelding av skoler/linjer er 1 . april 2019.

Oppgaven

Har du en stil du brenner for? Sett sammen ditt eget kreative antrekk, fotografer det og send det inn til ansvarlig lærer. Hvorfor har du satt sammen dette antrekket? Hva har inspirert deg?

Vinnerne

Faglærer/hovedlærer ved linjen tar i mot bidragene fra alle elever som ønsker å delta og velger deretter ut det beste/de to beste bidragene som vinner en plass på workshopen. Faglærer/hovedlærer sender deretter inn kontaktinfo og detaljer på vinnerne til SoFi- School of Fashion Industry gjennom dette skjemaet.

Innsendingsfrist

SoFi – School of Fashion Industry må motta informasjon om vinnerne senest fredag 12. april 2019.

Om SoFi- School Fashion of Industry

SoFI – School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote, interiør og retail design. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri og  de halvårige utdanningene Motekonsulent og Motekommunikasjon, samt de 1-årige utdanningene interiør og retail design.

Alle utdanninger er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som
vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene. Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til motebransjen. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og handverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

Om workshopen

Workshopen går over én helg, fra lørdag 27. april til søndag 28. april, og gir innsikt i alle aspektene ved det å arbeide som stylist i dag. Deltakerne vil få innblikk i hvilke muligheter som finnes, hvordan man forbereder seg til slike jobber, og en praktisk tilnærming til stylistfaget. Med god veiledning av en fotograf, hår og make-up artist, samt Pudder Agency´s stylist, Christina Ledang vil deltakerne få en komplett innføring i hvordan det er å jobbe som stylist med en fotograf og en modell i studio!

Om Christina Ledang

I 2006 ble Christina Ledang uteksaminert fra Universitetet i Middlesex med en bachelor innenfor klesdesign for kvinner. Hun har i ettertid fått et stort navn innenfor den norske motebransjen både som stylist for Pudder Agency og som designer. I 2012 fulgte hun drømmen sin og startet opp merket C.L.E.A.N. som har fått mye oppmerksomhet både i Norge og i utlandet.

Christina Ledangs merke C.L.E.A.N står for Christina Ledang Essentials and Necessities. Christina Ledang ønsker å treffe kvinner mellom 16-60 år og mikser street referanser med high fashion, samtidig som å lage plagg man alltid vet fungerer og kan redde dagen. Enten om man ønsker å være avslappet, pyntet eller aller best, casual chique! Ledang sitt design er feminint og sterkt og bruker ofte klare pastellfarger i kolleksjonene sine. Ledang, som også er stylist, er aller mest kjent for t-skjortene og collegegenserne med C.L.E.A.N-trykket på brystet.

Ikke mulighet til å bli med, men lyst på et besøk/omvisning på skolen? 
Dersom skolen ikke har anledning til å delta i konkurransen for å sende elever på workshop, men allikevel ønsker mer informasjon om våre ulike tilbud er det mulig å booke et besøk til SoFi- School Of Fashion Industry eller se på muligheten for at vi besøker dere. Bare send en mail til post@sofi.no for å avtale detaljer. Vi kan også sende informasjonsmateriell i posten. Dette kan du bestille ved å fylle ut skjema her eller sende en mail til post@sofi.no.

 

Forbehold
– Ved for få deltagere forbeholder SoFi- School of Fashion Industry seg retten til å kansellere workshopen uten videre forpliktelser innen fredag 12. april.
– Alle deltagere ved workshopen må være minimum fylt 18 år ved tidspunktet for gjennomføring av workshopen.
– SoFi- School of Fashion Industry står ikke ansvarlig for reise og overnatting

PRAKTISK INFORMASJON

Oslo

Tid: 27- 28 April

Sted: SoFi- School of Fashion Industry

Stylingworkshop i Oslo