null
Lurer du på hvordan det er å studere ved SoFI?
Bli med på spennende digitalt foredrag 7.april, kl.17.00 med våre talentfulle studielederne for interiør og mote-utdanningene! Få vite mer om dine karrieremuligheter og hvordan det er å jobbe med kreative fag.
Meld deg på her!

Vurderer du kreative studier, men er usikker på hvordan det er å studere kreativt? Møt våre talentfulle studieledere og få hjelp til opptaksprøven!

Mange ønsker å studere kreative fag, men er usikre på om de tør å satse – man hører stadig vekk at kreative studier ikke gir jobb, men visste du at dette er en myte?

Det er mange fordeler med å ta en kreativ fagskoleutdanning. Du jobber praktisk og tett på bransjen, og du studerer noe som gjør deg rustet til å gå direkte ut i jobb. Alle forelesere jobber aktivt innenfor sin bransje, noe som gjør at du får muligheten til å bygge deg et unikt nettverk allerede fra studiestart.

I tillegg til å bygge nettverk, arbeider man kontinuerlig under studiet med skoleoppgaver som er basert på reelle arbeidsoppgaver, slik at når du går ut i jobb har du allerede fått et innblikk i hvordan din nye arbeidshverdag ser ut!

Verden trenger flere praktiske problemløsere med spisskompetanse! Ved å studere interiør eller mote kan du være med på å forme fremtidens industri og karrieremuligheter. Med digitalisering og stadig større fokus på bærekraft trengs det mennesker som kan forholde seg til både den kreative delen av bransjen, og den mer forretningsbaserte delen av bransjen.

Velkommen til gratis webinar med SoFI onsdag 7.april, kl.17.00! Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken.

LES MER OM VÅRE STUDIELEDERE HER:

PER ÅGE BERGQVIST SIVERTSEN er rektor og studieleder for utdanningene MOTEINDUSTRIMOTEKONSULENT og MOTEKOMMUNIKASJON. Han har bakgrunn som designer for blant annet ByTimo og Riccovero. Han var også med å grunde det bærekraftige motemerket FIN Oslo, som var pionerer innen miljøvennlig mote, samt designet en 100% økologisk mini kolleksjon for ASOS.com.

JON AMUND SØFFERUD er studieleder for utdanningen MOTEDESIGN. Han har en BA og MA ved the Royal Academy of Fine Arts, Antwerpen, Belgia. Han har utviklet kolleksjoner for både womenswear og menswear samt vært finalist i konkurransene Mittelmoda i Italia i 2011 og Unge talenter i 2013.

MARIT ANDREASSEN er studieleder for utdanningene INTERIØR og RETAIL DESIGN. Hun har over 20 års erfaring med interiør og retail-bransjen, og har skrevet fagboken retail design. I tillegg har hun vært prosjektleder for Steen&Strøm vindusutstilling som ble kåret til en av topp tre i VM Awards 2018, og mottatt flere priser for beste stand i konkurranser.

 

Nedenfor kan du se bilder fra livet på SoFI, og studentoppgaver!

SE STUDENTARBEID NEDENFOR!