null
Lurer du på hvordan det er å studere ved SoFI?
Digital åpen kveld | 13.april – kl.17.00 | Se studentenes prosjekter
Meld deg på her!

Lurer du på hvordan det er å studere kreative fag, og hvordan de faktiske skoleprosjektene ser ut? Møt våre talentfulle studenter og få svar på dine spørsmål!

Vi ønsker deg velkommen til en kveld hvor studenter fra alle våre studieretninger vil presentere noen av sine prosjekter. Her vil du få et innblikk i hvordan din studiehverdag vil se ut og få svar på dine spørsmål!

 

I fjor hadde Motedesign og Interiør og Retail design en digitalavgangsutstilling som du kan se her! Du kan også se noen av styling prosjektene til Moteindustri her og her!

 

Verden trenger flere praktiske problemløsere med spisskompetanse! Ved å studere interiør eller mote kan du være med på å forme fremtidens industri og karrieremuligheter. Med digitalisering og stadig større fokus på bærekraft trengs det mennesker som kan forholde seg til både den kreative delen av bransjen, og den mer forretningsbaserte delen av bransjen.

Velkommen til gratis webinar med SoFI onsdag 13.april, kl.17.00! Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken.

 

Nedenfor kan du se bilder fra livet på SoFI, og studentoppgaver!

SE STUDENTARBEID NEDENFOR!

LES MER OM VÅRE STUDIELEDERE HER:

PER ÅGE BERGQVIST SIVERTSEN er rektor og studieleder for utdanningene MOTEINDUSTRIMOTEKONSULENT og MOTEKOMMUNIKASJON. Han har bakgrunn som designer for blant annet ByTimo og Riccovero. Han var også med å grunde det bærekraftige motemerket FIN Oslo, som var pionerer innen miljøvennlig mote, samt designet en 100% økologisk mini kolleksjon for ASOS.com.

JON AMUND SØFFERUD er studieleder for utdanningen MOTEDESIGN. Han har en BA og MA ved the Royal Academy of Fine Arts, Antwerpen, Belgia. Han har utviklet kolleksjoner for både womenswear og menswear samt vært finalist i konkurransene Mittelmoda i Italia i 2011 og Unge talenter i 2013.

MARIT ANDREASSEN er studieleder for utdanningene INTERIØR og RETAIL DESIGN. Hun har over 20 års erfaring med interiør og retail-bransjen, og har skrevet fagboken retail design. I tillegg har hun vært prosjektleder for Steen&Strøm vindusutstilling som ble kåret til en av topp tre i VM Awards 2018, og mottatt flere priser for beste stand i konkurranser.