Studentgalleri – Motedesign

Jennie fra Motedesign er inspirert av CdG og Barcode i denne oppgaven.

Jennie Steen Nilsen går utdanningen Motedesign ved SoFI. Den siste oppgaven klassen hennes utdelt gikk ut på å skape en kolleksjon basert på arkitektoniske detaljer med fritt valg av stilart.

Jennie har i sin innlevering latt seg inspirere av det japanske merket Comme des Garçons, kjent for sine anti-moteplagg med fokus på tekstiler, innovative silhuetter og politiske budskap. Dette har hun kombinert med arkitektoniske detaljer fra Barcode i Oslo, hvor bygninger av ulike materialer og med forskjellige overflater møter hverandre i harmoni.

Motedesign

Motedesign er en spennende yrkesrettet utdanning som vektlegger motedesignerens mange roller – fra kreativ til markedsorientert. Programmet undervises av både designere og andre aktører som alle har sitt profesjonelle virke i motebransjen. Etter fullført og bestått utdanning i Motedesign har du muligheten til å jobbe innen blant annet klesdesign, produksjon og innkjøp. Som skole er vi opptatt av å være en levende og aktiv del av motemiljøet. Dette gir deg mulighet til å knytte viktige kontakter underveis i studietiden og bygge opp et solid nettverk.

FØLG OSS GJERNE