Studentgalleri – Digitale Verktøy

Studentgalleri SoFI- School of Fashion Industry: Digitale Verktøy.

I en stadig voksende moteindustri er digitaliseringen på vei til å omfavne alt fra design og produksjon til markedsføring og retail. Det er blitt en nødvendighet for fremtidens aktører å inneha kunnskaper når det kommer til digitale verktøy, og å kunne arbeide digitalt vil gjøre deg mer attraktiv for markedet.

På SoFI – School of Fashion Industri er målet vårt at elevene skal mestre programmer som Photoshop, InDesign, og Illustrator etter endt skolegang.

Å jobbe digitalt kan være en utfordring, men også veldig inspirerende og gøy. Moteindustri har i det siste jobbet med inspirasjon i Photoshop i faget Digitale Verktøy, og her kan du se noen av arbeidene!

Moteindustri

Med en utdannelse i Moteindustri står du godt rustet til å delta i utformingen av en bransje i stadig utvikling. I løpet av studiets to år tilegner du deg breddekunnskap gjennom både kreative og merkantile tilnærminger. Sentralt i utdanningen står oppbyggingen av en portefølje som samler arbeidene dine.  Etter endt utdanning er porteføljen et verdifullt redskap i jobbsøkerprosessen. Aktuelle områder å søke jobb er innenfor produksjon og produktutvikling, innkjøp, motejournalistikk og PR samt styling innenfor ulike arenaer.

Arbeidene tilhører Andrea Olivia Grenersen, Elisabeth Stensrud, Jannike Balsnes, og Susann Borghov.