Til høstens 20 plasser på årsstudium i Interiør har SoFI – School of Fashion Industry mottatt over 100 søknader – og har derfor besluttet å starte en ekstra interiør-klasse høsten 2019. Dette betyr at det fortsatt er mulig å sikre seg en av de attraktive studieplassene før oppstarten 4. september!

 

Interiør er et intensivt og praktisk årsstudium på fagskolenivå, som gir deg en unik tilknytning til bransjen gjennom aktuelle samarbeidsprosjekt, gjesteforelesninger og skolens nettverk.

 

Studieleder Marit Andreassen, forfatter bak fagboken Retail Design, har lang fartstid både i bransjen og i undervisningssammenheng:

 

Studentene våre er modige og arbeidsomme. Jeg kaller de for flittige hender og kloke hoder, fordi de skal igjennom mye på veldig kort tid. Det er veldig gøy for meg å vise hva en ettårig fagskole kan få til, og hva de lærer seg gjennom en så intensiv periode. Det imponerer meg hver eneste gang.

 

Stand & besøk til Oslo Design-fair
Blant de større prosjektene du skal gjennom i løpet av studietiden er det å bygge opp en egen stand på Oslo Design-fair, Norges viktigste kommersielle handels- og møteplass for design- og interiør bransjen. Her får du som student en unik mulighet til å treffe bransjen, delta på en rekke spennende foredrag og samtidig vise frem egne ferdigheter.

 

Studietur til Milano

Like før påske reiser hele klassen på studietur til verdens største møbelmesse i Milano! Dette er et perfekt utgangspunkt for å inspireres og få innsikt i hva som foregår i interiørbransjen på internasjonalt plan – og en veldig hyggelig sosial opplevelse i tillegg!

 

Avgangsutstilling

Som avslutning på studiet arrangerer Interiør-studentene en egen avgangsutstilling, hvor de får vist for bransjen hvor mye de har lært i løpet av ett år. Utstillingen er også åpen for offentligheten, og inkluderer besøk fra flere eksperter i bransjen som holder spennende foredrag. Årets utstilling ble holdt i Kulturkirken Jakob, som du kan lese mer om her.

 

Speed-dating med Ikea

De siste årene har interiør-studentene mot slutten av utdanningen fått besøk av Ikeas rekrutterere, som er på jakt etter nye talenter. Her kan du lese et lite intervju fra årets besøk.

 

Har du blitt nysgjerrig? Les mer om interiør-utdanningen her, eller retail design-utdanningen her. Begge studier varer ett år og gir 60 studiepoeng, er NOKUT-godkjent og lånekassestøttet, og starter opp allerede 4. september!