Vet du ennå ikke hva du skal til høsten? Det er ikke for sent å søke!

Det er rekordmange søkere til høstens studieplasser, og de fleste utdanningene er nå fulle. Du kan derimot ennå søke frem til 11.August, og nedenfor kan du se en oversikt over hvilke studier som fortsatt har ledige plasser. Husk at vi også starter nye klasser i Motekonsulent i Januar.

Følgende studier har fortsatt ledige plasser. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på post@sofi.no eller telefon (+47) 24 14 97 50 

Retail design | 1 år – heltid | stedsbasert

Vi er inne i en tid der butikkdesign er viktigere enn noen gang – retail design er et kreativt og kommersielt yrke som kombinerer ulike fagområder for å konstruere design av butikklokaler.  Ønsker du å jobbe kreativt for å skape gode og unike opplevelser i butikk? Ved å studere retail design har du mulighet til å jobbe som butikkdesigner, eksponeringsdesigner, dekoratør, fotostylist eller med design for eventer. 

Motekommunikasjon | 1 år – deltid kveld | stedsbasert

Med mote som fokus lærer du deg hvordan du bygger en merkevare på digitale og fysiske flater – du lærer deg hvordan du forfatter gode tekster som fenger lesere, du får muligheten til å utarbeide markedsplaner som styrker din eller din nærings merkevareidentitet på tvers av plattformer!

Interiør | 1 år – heltid | stedsbasert

Interiør er studiet for deg som liker å arbeide med hendene – gjennom kreative prosesser som utstillinger og praktiske oppgaver, kommer du til å jobbe tett med medstudenter, lærere og bransjeaktører. Du har mange karrieremuligheter; du kan blant annet arbeide som interiørdesigner, interiørkonsulent, med boligstyling eller med fotostyling!

Moteindustri | 2 år – heltid | stedsbasert

Mote er en av de største og mest komplekse industriene i verden. Det er en bransje som står ovenfor store, spennende forandringer og utfordringer, og du har muligheten til å bli en del av utviklingen. Du vil få prøve deg innenfor flere fagfelt gjennom gruppeprosjekter, individuelle oppgaver og praksisperiode.