null
Møte med Næringen: Camilla Volden fra Confettibird
4.APRIL 2019 KL16:30

Hvordan bygger man opp et merkevarenavn fra starten av? -og hvordan finner man inspirasjon? Velkommen til foredrag med suksessfulle Camilla Volden, og hør om hennes unike reise med merket Confettibird!

Confettibird er et nettbasert univers med salg av både egenproduserte og utvalgte produkter. Confettibirds kolleksjoner er en hyllest til Camillas venner og inspiratorer – de menneskene som alltid gir det ekstra giret og strør confetti i hverdagen hennes. Den første kolleksjonen lanserte hun 12. April 2018.

– Jeg liker å starte grytidlig om morgenen for å jobbe med ideene mine. Det er virkelig noe med det å jobbe før resten av verden våkner. Da er det liksom bare jeg og kaffekoppen som får et forsprang på resten. Jeg vet det er litt rart, men det er en utrolig deilig følelse!

I tillegg til å å være eier og designer bak merket Confettbird er Camilla også veldig glad i interiør. Camilla følger magefølelsen når hun innreder, og forelsker seg akutt i vakre ting. Slik har veggene lett for å bli rosa, og hjemmet fullt av skatter!

Camillas beste tips:

  • Følg din egen magefølelse! Det er så mange regler ellers rundt oss, men blås i dem. Våg å gjøre noe, gi plass for å forelske deg i ting. De tingene du virkelig liker, finner du alltids plass til, og de gir deg lykke, det er jeg sikker på!
  • Gjør din egen greie. Ikke vær redd for å slå inn en spiker eller male en vegg. Det verste som kan skje, er at du må male om igjen! Det gir et kick å ta for seg et rom og gå litt bananas.
  • Grønne planter gir hjemmet ditt en tropisk vibe hele året. Jeg liker følelsen av litt palmesus i hverdagen, og plantene fyller rommet på en organisk og fin måte. Jeg har en salig blanding av kunstige og ekte planter. Mikser du plantene, ser alt ekte ut, og man tåler at noen dør, for alle må jo ikke byttes ut samtidig (og det skal sies, jeg har ikke verdens grønneste fingre). Silkeplantene mine er fra Mr. Plant (Cornelias Hus), og ser helt ekte ut helt til man tar på dem.

(Bilder og tekst er hentet fra Vakre hjem & interiør og Confettibird)

Møte med Næringen er en serie med foredrag som holdes på SoFI, for å gi et innblikk i næringen, både for studenter og andre. Utover høsten annonseres flere spennende gjester! Følg oss på Facebook for informasjon om de nyeste foredragene og andre arrangementer som skjer i moteverdenen.

Møte med næringen: Camilla Volden

Tid:
Torsdag 4. April
kl: 16.30 – 19.00

Sted:
SoFI School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

Se mer fra Confettibird her