null
Møte med næringen: Decoding 3000 years of fashion med Louise Rytter

Interessert i motehistorie? Hvordan forteller man historier gjennom mote? Få et omfattende innblikk i motehistorien og lær hvordan man jobber med historiefortelling i digitale og fysiske formater med danske Louise Rytter!

Louise Rytter er en redaksjonell konsulent, digital strateg og motekurator med lang erfaring i kultur, mote- og livsstilsindustrien. Hun er spesialisert på å lage skreddersydd innhold, multimedieprogrammer og merkevarestrategier for merker som ønsker å øke verdien og maksimere publikumsengasjementet.

Louise var innholdsredaktør for Google Arts & Cultures prosjekt kalt “We Wear Culture”: verdens største virtuelle utstilling om stil, laget i samarbeid med over 180 berømte kulturinstitusjoner. Louise var tidligere assisterende kurator ved Victoria and Albert Museum og var med på arbeidet med den prisbelønte utstillingen Alexander McQueen: Savage Beauty.

Hun har en First Class Honours i Fashion Communication med en Promotion fra Central Saint Martins. Hennes første bok Louis Vuitton: The Complete Collections (Catwalk) er publisert av Thames & Hudson og er tilgjengelig verden over. Louise er bosatt i London og København.

Foredraget tar for seg vår verden gjennom motehistorien og historiefortelling i digitale og fysiske formater. Rytter har arbeidet med mote og storytelling i flere år, og har dermed lang erfaring i bransjen.

Møt Næringen er en serie med foredrag som holdes på SoFI, for å gi et innblikk i næringen, både for studenter og andre. Utover høsten annonseres flere spennende gjester! Følg oss på Facebook for informasjon om de nyeste foredragene og andre arrangementer som skjer i moteverdenen.

Tid:

19. september 2018 kl 16:30

Sted:

SoFI School of Fashion Industry

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo