null

Møte med Næringen AVENUE

 

Hvordan skiller man seg ut som designer i Norge? Og hvordan starter man opp et klesmerke med en internasjonal look og unisex-snitt som ikke er for dyrt?
Som en del av undervisningen til utdanningene på motelinjene har vi gleden av å ønske velkommen til et innholdsrikt og spennende foredrag med Avenue!

Møte med Næringen er en serie med foredrag som holdes på SoFI, for å gi et innblikk i næringen, både for studenter og andre. Utover året annonseres flere spennende gjester! Følg oss på Facebook for informasjon om de nyeste foredragene og andre arrangementer som skjer i moteverdenen.

 

Om Avenue:

Det norske merket Avenue ble etablert i 2015, og har siden den tid gjort stor suksess. Nydelig var de en del av Københavns moteuke, hvor de viste frem den nyeste kolleksjonen. Det norske streetwear-merket Avenue ble dannet som et opprør mot tur- og ullmanien i den norske klesbransjen. Fra sitt studio i Oslo designer Avenue smakfulle basisplagg i énsfarvede tekstiler av høy kvalitet og minimalistisk uttrykk. Vi får besøk av Ingvild Abrahamsen og Gustaf Gyllenhammar, som sammen med Espen Follestad er gründerne av Avenue!

Kvalitetstekstiler er en viktig del av Avenue, og spesielt 100 prosent gjenvinnbare stoffer. De legger stor vekt på ull, silke, kasjmir, og bomull. I den nye kolleksjonen kan vi se farger som rødt, grønt, brunt og hvitt.

 

 

Bakgrunn:

Avenue ble grunnlagt av Gustaf Gyllenhammar, samboer Ingvild Abrahamsen og Espen Follestad. Tidligere har Gustaf og Ingvild tatt en utdanning i design fra kles- og kostymelinjen på kunsthøyskolen i Oslo.

Gustaf Gyllenhammar kommer fra en familie med stor interesse for tekstilbransjen. Blant annet har oldefaren til Gustav importert stoffer til norsk møbel og tekstilbransje fra Italia og Portugal. Familien har også jobbet som agenter for fabrikker i Europa og Asia.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAKTISK INFORMASJON

 

MØTE MED NÆRINGEN

Avenue

Tid:

Torsdag 9. Mai
kl: 16.30 – 18.00

Sted:

Auditoriet

SoFI School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

Foredraget er gratis, men krever påmelding.

 

Se mer fra Avenue her