Bli med på en spennende live talk og få et unikt innblikk i moteindustrien. Vi har fått med oss foreleserne våre som har bakgrunn som, designere, stylister og butikk gründerne -Christina Ledang og Eirik Mogseth! Dere finner oss på Instagram @sofi_school 6.mai, kl.19.

Du vil få muligheten til å stille spørsmål i chatten, og få vite mer om deres bakgrunn, hvordan jobbe med styling og litt motehistorie. Frykt ikke, vi sender dere en påminnelse når det nærmer seg, for du vil ikke gå glipp av dette 😉

Christina Ledang har en bred bakgrunn fra moteindustrien og har stylet for store magasiner og jobbet sammen med anerkjente fotografer, make-up artister og modeller. Hun er uteksaminert fra Universitetet i Middlesex med bachelor i klesdesign. I 2012 fulgte hun drømmen og startet sitt eget klesmerke C.L.E.A.N som har fått mye oppmerksomhet både i Norge og internasjonalt. Kjente modeller som Gigi Hadid har blant annet blitt sett i Christinas design. Hun driver nå butikk på Grünerløkka.

Christina underviser i styling ved School of Fashion Industry. Hun har lært seg gjennom mange år i bransjen å jobbe intuitivt med styling og skape spennende styling konsepter.

Eirik Mogseth har en variert og spennende bakgrunn fra moteindustrien. Han har jobbet som både skribent og stylist, og studert klesdesign vet Kunsthøygskolen i Oslo. De senere årene har han jobbet med å starte opp vintagebutikken Ekko på Grünerløkka hvor han selger nøye kuraterte produkter. Butikken representerer den nye bærekraftige måten å drive bedrift.

Eirik underviser i flere fag ved School of Fashion Industry. Han har blant annet mye kunnskap om motehistorie og hvordan jobbe med trender.

Her er det to kreative sjeler som sitter på enorm kunnskap om bransjen! Bli med på den hyggelige praten, og ikke vær redd for å bidra i chatten. Vi ser frem til å skravle med dere! Sees!

Bilder hentet fra @eirik_mogseth & @christinaledang