«Wow dette vil jeg også!»

Vi har intervjuet Synne Fjellner som studerer Motekonsulent ved SoFi. Motekonsulent er et halvårig studie som introduserer deg til moteindustrien. Synne forteller at hennes interesse for mote startet i ung alder, da hun allerede var veldig bestemt på å velge sine egne antrekk. 

 

Det ble ikke alltid like fint og mamma reiv seg nok vesentlig mange ganger i håret, men det ble jo til at det var en form for å uttrykke seg selv og en måte å få et kreativt utløp på.

 

Hvor fant du frem til School of Fashion Industry og hva fikk deg til å søke?

Jeg har ei veldig god venninne som går i klasse med meg og det var hun som introduserte meg til SoFi, så da hun fortalte litt om hvordan skolen var og hvilke fag hun skulle ha, så tenkte jeg bare «wow dette vil jeg også!» så da satte jeg meg ned og søkte rett og slett!

 

Hvilke fag ved SoFi liker du best? Hva inspirerer deg mest? 

Fagene jeg kanskje liker best er vel de forskjellige portefølje- fagene og styling fagene da man får et godt kreativt utløp i hverdagen, og det er ganske så utfordrende. Jeg liker det å ha noe i hverdagen som kan utfordre meg til å bli bedre, det blir som en intern konkurranse med seg selv! Haha

 

Bilde hentet fra Instagram @synnefjellner

Bilde hentet fra Instagram @synnefjellner


Har du tid til deltidsjobb/praksisplass ved siden av studiene?

Akkurat nå har jeg tatt en liten pause fra de jobbene jeg har for å fokusere mer på studiene. Så tar på meg et par vakter her og der når jeg selv måtte ønske det.

 

Har du noen råd til de som ønsker å studere motekonsulent ved SoFi i forhold til å håndtere studietiden?

Har vel ikke noen spesifikke råd for å håndtere studietiden; men kanskje fokusere godt i forelesningene og om man lurer på noe så ikke vær redd for å spørre en gang for mye. Kursene er intensive og de varer ikke så lenge, så spør, spør, spør, for før du vet ord av det så sitter du der med eksamen i fanget!

 

Hva ser du frem til etter studiene?

Det jeg ser frem til etter studiene er først og fremst å ha utdannelse, også håper jeg at jeg får en mulighet til å få en bra praksisplass eller en jobb hvor jeg kan få utfordret meg selv på lik linje som det jeg har fått muligheten til her på SoFi.

 

Hva er den store drømmen for fremtiden

Den store drømmen for fremtiden er jo definitivt å være innenfor bransjen, jeg har jo foreløpig bare fått en sniktitt av denne store moteverdenen men jeg har åpenbart fått litt blod på tann. Jeg vet ikke helt hva jeg vil enda, da det er et hav av muligheter, men kanskje starte opp noe eget enten om det er å skrive om mote, eller om det kanskje hadde vært å starte opp et eget merke.