Fra Siviløkonom til Interiørarkitekt på ett år!

Etter å ha jobbet 19 år innen finans valgte Cathrine å forfølge drømmen om å lære mer om Interiør. Gjennom studiet fikk hun erfaring med kundedrevne prosjekter, grunnleggende teori innen mange spennende områder som farger, materialer, teori om rom, belysning, stilhistorie, trender, styling, og ikke minst fikk de lære teknisk tegning i ArchiCad.

 

I tillegg til å være assistent og veileder har Cathrine startet eget firma, og i det daglige er hun nå tilknyttet Magenta Interiørarkitekter AS på Jar. Her tar hun oppdrag for både privat og bedriftskunder innen både interiør design og styling.

 

«Når jeg jobber i prosjekter finner jeg mye inspirasjon på Pinterest. I noen tilfeller jobber jeg sammen med kunden via lukkede Pinterest mapper som vi deler oss i mellom. På denne måten kan jeg raskere forstå kundens stilsans og foretrukne farge og materialpalett og noen ganger ser vi smarte løsninger som passer perfekt inn i prosjektet»

 

Cathrine har også bakgrunn som sivil økonom fra studier i Edinburgh i Skottland og sammen med hennes erfaring fra finans ser hun mange paralleller mellom bransjene. Tidligere har hun arbeidet med blant annet kundebehandling, prosjektledelse, konseptutvikling og kreativt arbeid, felter som alle kommer godt med i rollen som Interiør Designer.

Bildene er hentet fra fordypningsoppgaven til Cathrine Sveholm på Interiør studiet.