null
Informasjonsmøter
SoFI inviterer til informasjonsmøter for at du skal få en grundig gjennomgang av studiet du er interessert i,
få svar på alle dine spørsmål, samt få muligheten til å bli kjent med skolen og miljøet her.
Neste infomøte 20. Mars kl 17.00!

Informasjonsmøte

Liker du å jobbe kreativt? Kunne du tenke deg å studere mote, interiør eller retail design?
Vi inviterer jevnlig til infomøte i skolens lokaler, slik at du kan bli godt kjent med skolen og utdanningene, og få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. 

 

En utdanning innen mote, interiør eller retail design passer for deg som ønsker å arbeide i en spennende industri i konstant endring! I løpet av halvannen time vil du få en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene Motekonsulent, Moteindustri og Motedesign, eller Interiør og Retail design.

 

Motedesign – Toårig utdanning i klesdesign og konstruksjon

Motedesign er en spennende yrkesrettet utdanning som vektlegger motedesignerens mange roller – fra kreativ til markedsorientert. Programmet undervises av både designere og andre aktører som alle har sitt profesjonelle virke i motebransjen. I utdanningen arbeider du hovedsakelig med design og konstruksjon av klær, men lærer i tillegg om produksjon, innkjøp og formidling for å sikre attraktivitet i arbeidsmarkedet. Andre skoleår fokuserer på selvstendig arbeid gjennom både portefølje og en minikolleksjon med offisiell visning. Les mer om utdanningen motedesign her.

 

Moteindustri – Toårig utdanning med bred tilnærming til bransjen

Moteindustri er et unikt utdanningstilbud i Norge. I første skoleår blir du kjent med alle aspekt av motebransjen, og i andre skoleår får fordype deg i det feltet du finner mest interessant. Blant områdene du blir kjent med er blant andre Styling, Mote og Markedsføring og Motejournalistikk og PR. Sentralt i utdanningen står oppbyggingen av egen portefølje, som vil være ditt viktigste redskap i jobbsøkerprosessen. I tillegg blir du introdusert for bransjen, får bygge nettverk og knytte viktige kontakter for fremtiden gjennom en lenger praksisperiode. Les mer om utdanningen moteindustri her.

 

Motekonsulent – Kompetanseheving på et halvt år heltid eller ett år deltid

Motekonsulent introduserer deg for moteindustriens mange spennende arbeidsområder. Utdanningen gir deg innføring i blant annet styling, trender, kommunikasjonsstrategi, bedriftsøkonomi og kjøpslovgiving. Ønsker du å lære mer kan du søke deg direkte inn på andre semester i den toårige utdanningen Moteindustri. Les mer om utdanningen motekonsulent her.

 

Interiør – Ettårig utdanning om innredning av private & offentlige rom

Interiør handler om å innrede private og offentlige rom gjennom virkemidler som materialer, fargevalg, belysning og rommets utforming. Her lærer du hvordan man skaper effektive rom med god atmosfære, tilpasset menneskene som er der!

Studiet avsluttes med en avgangsutstilling og et trykt magasin, hvor hele bransjen inviteres til å se studentenes avsluttende arbeider.

Les mer om utdanningen interiør her.

 

Retail design – Ettårig utdanning om eksponeringsdesign

Vil du være med på å designe og skape de beste kundeopplevelsene, vindusutstillinger og de nyeste butikkonseptene? Med en praktisk orientert utdannelse i Retail Design vil du få jobbet både fysisk og virtuelt – klar til å utfordre og forme fremtidens varehandel.

Studiet avsluttes med en avgangsutstilling og et trykt magasin, hvor hele bransjen inviteres til å se studentenes avsluttende arbeider.

Les mer om utdanningen retail design her.

 

Det vil bli mulighet å snakke med forelesere, se lokalene, og stille de spørsmål du eventuelt måtte ha.

 

Informasjonsmøtene krever ingen påmelding, det er bare å møte opp. Dersom du ønsker å besøke skolen eller ta en prat om en av våre utdanninger, men ikke har mulighet til å komme på infomøte, er det bare å ta kontakt med oss på post@sofi.no eller telefon 24 14 97 50, så avtaler vi en tid. Vi tar også imot skoleklasser på omvisning.
 

 

Sees på neste infomøte!

PRAKTISK INFORMASJON

Neste informasjonsmøte er 20. Mars  kl. 17.00

Ringeklokke: SoFI