null
Infomøte om bachelor-påbygning
Vi inviterer til infomøte om samarbeidet med University of South Wales, som gir studenter ved Moteindustri og Motedesign mulighet til å oppnå en bachelor i Fashion Marketing and Retail Design eller Fashion Promotion på ett år!
Infomøte 25. April kl 16.30!

Torsdag 25. april fra kl 16.30 inviterer vi til infomøte om samarbeidet med University of South Wales, som gir studenter ved Moteindustri og Motedesign mulighet til å oppnå en bachelor i Fashion Marketing and Retail Design eller Fashion Promotion på ett år!

 

Våren 2019 har SoFI og University of South Wales inngått et offisielt samarbeid, hvor studenter fra de toårige utdanningene Moteindustri og Motedesign har mulighet til å søke innpass til tredje og siste studieår ved enten Bachelor i Fashion Marketing and Retail Design eller Bachelor i Fashion Promotion i Cardiff.

 

Joanna Scaplehorn, ansvarlig for utenlandske søkere fra USA og ikke-EU land, besøker SoFI for å fortelle mer om de ulike utdanningstilbudene, og hvordan søknadsprosessen fungerer. Her kan du få svar på alle spørsmål, og hjelp til å komme i gang med en eventuell søknad. Informasjonsmøtet er åpent for alle – enten du bare vil høre mer om hva studietilbudene innebærer for å vurdere fremtidige valg, eller om du trenger konkret hjelp til å søke.

 

Velkommen til infomøte!

PRAKTISK INFORMASJON

Infomøte:

Joanna Scaplehorn fra
South Wales Uni. forteller om
Utvekslingsprogram med SoFi

Tid:

Torsdag 25. April
kl: 16.30 – 19.00

Sted:

Auditoriet

SoFI School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

Se mer fra University of South Wales her