På grunn av situasjonen vi står ovenfor i forhold til koronaviruset har vi ikke muligheten til å ta imot besøk på skolen, men er tilgjengelig for samtale via telefon eller video for å hjelpe deg med opptaksprøven. Ikke nøl med å ta kontakt!

 

For deg som trenger hjelp eller innspill til din opptaksprøve er vi her for deg så godt vi kan via digitale plattformer.

Her er studieledere for utdanningen du er interessert i tilgjengelig og kan veilede deg –

samtidig som du kan få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha angående studiet. 

 

Book din studiesamtale HER og skriv i kommentarfeltet på skjema at du ønsker OPPTAKSPRØVE-HJELP

 

SoFI- School of Fashion Industry

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Ringeklokke School of Fashion Industry

Auditoriet – 2.etg

 

BLI KJENT MED DIN STUDIELEDER HER!

 

Per Åge Bergquist Sivertsen – Studieleder Moteindustri og Motekonsulent.

Per Åge Bergquist Sivertsen (1976) er en norsk designer med lang fartstid i bransjen, nå i rollen som rektor ved SoFI, og underviser i flere fag. Han har studert klesdesign ved Kunsthøyskolen i Oslo og har en Master i Womenswear derfra.

Hans design har vært utstilt ved Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum i New York og flere av kjolene han har laget er innlemmet i samlingen til Fashion Institute of Technology i New York.

Han har jobbet som designer i de siste 17 årene blant annet for norske merkevarer som ByTimo og Riccovero. Han var også med å grunde det bærekraftige motemerket FIN Oslo, som var pionerer innen miljøvennlig mote, samt designet en 100% økologisk mini kolleksjon for ASOS.com.

Marit Andreassen – Studieleder Interiør og Retail Design.

Marit Andreassen er studieleder for utdanningene Interiør og Retail Design ved SoFI, med over tyve års erfaring innen interiør og retail design-bransjen, samt lang erfaring som studieleder og utvikling av utdanningsopplegg, som å bygge opp en internasjonal skole for eksponeringsdesign.

I 2017 ga hun ut boken Retail Design som brukes som lærerbok på SoFI, og flere andre studiesteder. Hun er en erfaren kursholder og holder kurs og foredrag på andre utdanningssteder og for detaljhandelen.

Etter flere år i bransjen har Marit bygget seg opp et bredt nettverk. Blant annet var hun prosjektleder for Steen & Strøm sin juleutstilling i 2017, som ble kåret til en av topp tre i VM Awards 2018.

Jon Amund Søfferud – Studieleder Motedesign.

Jon Amund Søfferud har studert ved ESMOD Oslo med spesialisering womenswear, og har også en MA i motedesign ved the Royal Academy of Fine Arts, Antwerpen, Belgia hvor han spesialiserte seg i menswear.

Jon Amund har vært finalist i konkurransene Mittelmoda  i Italia i 2011 og Unge talenter i 2013, hvor de konseptuelle løsningene han demonstrerte vakte interesse og anerkjennelse fra juryen.

Etter han ble uteksaminert fra The Royal Academy i 2012 har Jon Amund jobbet med Damien Fredriksen Ravn, Helly Hansen, Soyaaulait og Haik.

Han har tidligere forelest ved OsloMet, vært designlærer ved ESMOD Oslo og er i dag leder for SoFI kompetanse og hovedlærer for Motedesign her på SoFI.

Jon Amund har tatt UHPED-(universitet og høgskole pedagogikk) fra OsloMet.