null

Studentarbeid av Ida Svendsen  – Instagram @svendsenida

Historien om Lacoste

En viktig del av kreative studier er å gjøre research – løfte blikket og se tilbake på hva som har vært. Historie og nysgjerrighet gjør oss inspirerte og vekker skaperlysten!

 

Studentene som går første året motedesign har tatt et dypdykk i forskjellige merkers historie og sammenlignet med de nyeste kolleksjonene fra catwalken! Har merker klart å bevare estetikken sin? Hva lærer man av å se tilbake på historie og la seg inspirere?

 

Motedesign student Ida Svendsen har tatt for seg Lacoste og sier

 

– Jeg tror nok at alle har sett den ikoniske krokodillen til Lacoste, inkludert meg. Selv om jeg alltid har visst om merket, har jeg egentlig ikke vist noe om bakgrunnen. Det var også derfor jeg valgte å se nærmere på kolleksjonen til Lacoste – Spring/Summer 2020 Ready-to-wear.

Jeg synes denne oppgaven var veldig morsom og lærerik. Det å ta et dypdykk inn i Lacoste-verden og historien bak gir et større bilde av kolleksjonen. I tillegg til å være nysgjerrigheten ble jeg fascinert av de utrolige kule silhuettene som absolutt er verdt å legge merke til!

 

Se Ida sin reasearch under!