null
Gratis Webinar: Kreativitet med Chamilla Skjelstad
Meld deg på her!

Hva er nøkkelen til å bli mer kreativ? Bli med på digital åpen kveld i din egen stue med Bilder Nordic & School of Fashion Industry for et spennende foredrag om kreativitet. Her vil du få muligheten til å bli kjent med skolene, og stille spørsmål underveis!

Hva er kreativitet? Hvordan blir man mer kreativ og hvordan kan man bruke det i hverdagen? Onsdag 14. oktober inviterer vi til digital åpen kveld med foredrag med Chamilla Skjelstad!

Chamilla Skjelstad har over 20 års erfaring med tilrettelegging og undervisning i kreative prosesser og vil denne kvelden ta deg gjennom kreativitetens mange sider; du får et innblikk i hvordan man utnytter potensialet i egen kreativitet, hvordan man blir flinkere til å bruke den i hverdagen, og fordelene ved å tenke annerledes!

Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolen og få svar på alle spørsmål du måtte lure på! Etter foredraget har du mulighet til å stille spørsmål i chatten, eller be om individuell veiledning med en av våre studieledere.

Velkommen til i kreativitet 14 oktober 17:00 til 18:00! Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken.

Chamilla Skjelstad