1. august 2021 ble School of Fashion Industry en del av Fagskolen Kristiania. Fagskolen Kristiania har et bredt tilbud av utdanninger innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med nærmere 3 000 studenter og et bredt studietilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en av Norges største fagskoler.

 

Interessert i SoFI-studier?

Opptaket til tidligere SoFI-studier foregår på kristiania.no.

Studiene som tilbys med oppstart høsten 2022 er:
Interiør ettårig
Retail Design

Fagskolen Kristiania har et bredt utdanningstilbud innen kreative studier og vil med SoFI-studiene få et enda bredere studietilbud for deg som ønsker å ta en utdanning innen design og interiør.

De tidligere SoFI-studiene MotedesignMoteindustri, Motekonsulent og Motekommunikasjon vil ikke tilbys med oppstart i 2022.
For deg som er interessert i og ønsker å jobbe innen de mange fagfeltene i motebransjen eller som motedesigner anbefaler deg å ta en titt på våre
ESMOD Oslo studier

Fashion Brand Communication – ESMOD Oslo

Motedesign- og modellismemedarbeider – ESMOD Oslo 

Motedesigner og modellør – ESMOD Oslo

BLI KJENT MED OSS OG VÅRE FORELESERE

Ved SoFI er vi opptatt av nærhet til bransjen, derfor møter du ingen vanlige lærere her – kun bransjerelevante aktører, som har sitt hovedvirke innen design, konstruksjon, journalistikk, styling, motemarkedsføring eller andre relevante fagområder. Alle våre forelesere kjenner sin del av bransjen godt, og dette sikrer deg en markedsrelevant og oppdatert utdanning.

Du kan lese litt om oss og våre forelesere her.

SISTE FRA BLOGGEN

ARRANGEMENTER