null
Møte med næringen - Grønn tech
Tirsdag 23.mai inviterer vi til Møte med næringen 12.30-16.00 med teamet ``Grønn tech``! Vi får besøk av Luisa Book fra H&M Norge, og Anjali Bhatnagar og Katharina Osterholt fra SoBo Community.
Se vårt Facebook-event for påmelding

Møte med næringen på SoFI – Vi snakker Grønn Tech.

Tema: grønn tech

– H&M har en visjon om 100% sirkularitet og bærekraftig produksjon, og er verdens ledende forbruker av det bærekraftige materialet Tencel. Den svenske klesgiganten jobber daglig med utvikling av nye miljøvennlige produksjonsløsninger og utarbeiding av gjenvinnbare stoffer. I deres nyeste Conscious Exclusive finner vi blant annet materialet Bionic – garn laget av resirkulert plastavfall fra kyststripen til Hainan i Kina.
Luisa Book er sjef for bærekraftighet i H&M Norge og vil fortelle oss mer om bedriftens arbeid og utfordringer.

– Har du skatter i garderoben din som du sjeldent får brukt? Kunne du tenke deg å la andre få glede av disse?
SoBo Community(Something Borrowed) er en digital markedsplass hvor brukere leier ut og leier eksklusive klær og tilbehør til og fra andre brukere. Tjenesten er i dag tilgjengelig over hele landet, og er et flott initiativ for moteinteresserte som ønsker å oppdatere garderoben og samtidig spare miljøet.
Vi får besøk av grunnlegger Anjali Bhatnagar og kommunikasjonssjef Katharina Osterholt som vil fortelle mer om konseptet.

Møte med næringen er en samling korte foredrag hvor skolen inviterer kreative etablerte profiler fra bransjen til å snakke om aktuelle temaer i både den internasjonale- og lokale moteindustrien.

Foredragene er en del av undervisningen til elever ved SoFI, men vi har denne gangen gleden av å tilby et begrenset antall gratis plasser til interesserte utenfor skolen.

Påmelding er påkrevd, og her er det førstemann til mølla!
Send mail med navn til post@sofi.no for å melde deg på!

PRAKTISK INFORMASJON

Vi starter presis, og råder deltakere til å møte opp før tiden.
Foredragene vil finne sted i auditoriet på skolen.
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo
Ringeklokke: SoFI