null
Møte med Næringen: Tableau og Tove Sivertsen
12.september 2018 kl 16:30

Møte med Næringen: Tableau og Tove Sivertsen

Hvordan arbeider man med historiefortelling i merkevaresammenheng? 12. september kommer Tove Sivertsen, grunnlegger og kreativ leder av Tableau: en tverrfaglig platform for mote og visuell kultur.

 

Tableau

Tableau ble grunnlagt i 2013, og startet som Tableau Paper; et alternativt magasin for mote og visuell kultur. Tableau har senere ekspandert med ulike prosjekter og uttrykk i sammenheng: forestillinger, utstillinger, en debattserie om mote og en nettbutikk som selger kunst. 

Som tverrfaglig plattform har Tableau knyttet til seg en stor gruppe kunstnere, akademikere og institusjoner. Uansett produksjon, og med en kritisk tilnærming, kobler de mote, akademia, kunst, håndverk og kommers.

Det uavhengige byrået Tableau ble opprettet i 2015 og tilbyr konsultering, creative direction og produksjon, inkludert, foto, grafisk formgivning og språk.

Tableau drives av grunnlegger, redaktør og kreativ leder Tove Sivertsen. Nære samarbeidspartnere er medgrunnleggere Henia Gamborg og Silas Henriksen, kunstner Maria Brinch, språk og kommunikasjons spesialist Marit Andersen, grafisk formgiver Pati Passero, og motehistoriker og skribent Ragnhild Brochmann.

Samarbeidspartnere inkluderer Oslo Runway, Bik Bok, E S P, Mercedes-Benz, Michael Olestad, Norwegian Fashion hub, Paleet og Kunsthøgskolen i Oslo.

Merkevarer og historiefortelling

Tove Sivertsen kommer på “Møt Næringen” og vil fortelle om hvordan de jobber med historiefortelling i en merkevaresammenheng: Fra det enkle til det mer komplekse. 

Møt Næringen er en serie med foredrag som holdes på SoFI, for å gi et innblikk i næringen, både for studenter og andre. Utover høsten annonseres flere spennende gjester! Følg oss på Facebook for informasjon om de nyeste foredragene og andre arrangementer som skjer i moteverdenen.

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: 12. september 2018 kl 16:30 – 18:00

Sted: School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158, Oslo