null

Åpen kveld: Fargelære med Therese Sandem

Kan man trene øyet til å se forskjellen på fargenyanser, og hvilke farger som harmonerer? Bli med på åpen kveld hos Bilder Nordic & School of Fashion Industry for en spennende praktisk workshop i fargelære, og muligheten til å bli kjent med skolene!

 

Fargenes verden er stor, spennende og utfordrende – bli med på en rundreise i fargelæren med Therese Sandem, og lær tips og triks når det kommer til fargevalg og fargenyanser! Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolen og få svar på alle spørsmål du måtte lure på! Vi ordner med lett servering og etter workshopen er det god tid til å snakke med studieledere og studenter, dersom du er nysgjerrig på noen av våre studietilbud

Om Therese

Therese Sandem er daglig leder i Norwegian Colour Senter AS, som er et Natural Colour Systems agentur i Norge. Hun er NCS-rådgiver i fargesystematikk, farger og fargekommunikasjon, og har høy kompetanse og solid erfaring. Farger er langt viktigere enn det man tror, og er med på å påvirke miljøet rundt oss og skape assosiasjoner. Foredraget gir et innblikk i fargenes systematikk, hvordan man bruker farger, arbeider med kontraster og tips til hvordan man blir tryggere i egne fargevalg.

 

Velkommen til foredrag og mini-workshop i kreativitet 27.November 17:00 til 18:30! Kvelden er gratis, men krever påmelding via billettlinken.

 

Program

 

Foredrag

  • Hva er fargelære? Innføring i fargebruk
  • Hvordan bli tryggere i fargevalg? Therese gir deg fun-facts og tips for fargebruk
  • Hva er forskjellen på fargekoder, og hvorfor har trendfarger ulike navn? Innføring i fargenes systematikk

 

Workshop – Praktiske mini-oppgaver i fargelære, som du kan bruke videre!

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Onsdag 27.November kl 17:00 til 18:30

Sted: Bilder Nordic School of Photography & SOFI School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Kvelden er gratis, men krever påmelding via billettlinken