Velkommen til Åpen Dag!

SoFI-School of Fashion Industry inviterer til Åpent hus 8. mars. Velkommen til en inspirerende dag hvor du får oppleve forelesere og alumni gjennom korte foredrag, mini-workshop og oppleve skolen.

Under åpent hus vil våre forelesere holde foredrag om sine karrierer og hvilke tanker de har rundt prosessen med å designe og hva de mener er interessant design. Våre tidligere studenter vil snakke om hvordan det er som nyutdannet aktør innen moten. Du vil få en smakebit av skolehverdagen gjennom en mini-workshop og vi avslutter dagen med presentasjon fra skolens studierektor.

Nyskjerrig på motefeltet?

Åpent hus er et tilbud for alle moteinteresserte som er nysgjerrige på motefeltet og hva SoFI tilbyr. Ingen påmelding kreves og du kan delta på enkeltaktiviteter slik du måtte ønske-Første foredrag starter kl. 1100 og siste foredrag er ferdig kl. 1400. Programmet går i ett, men du kan komme og gå mellom foredragene. Fra kl. 14.00-1500 er det mulig å henge igjen for en personlig omvisning, studiesamtale eller bare en uformell prat for å svare på dine spørsmål.

Program

På programmet for dagen står;

 

Skaperne bak det norske motemerket Moire holder foredrag under Åpen Dag på SoFI 8. mars

Charlotte Fische og Linn Sannes Brevik-Riberio – Forelesere Motedesign
Charlotte Fische og Linn Sannes Brevik-Ribeiro har drevet det norske merket Moiré siden 2016. Merket retter seg mot den moderne minimalistiske kvinnen, som setter pris på plagg med lang levetid i rike tekstiler, og med et mykt feminint preg. Begge har bred erfaring fra motebransjen og i tillegg til merket Moiré driver de også Moiré Agency som tilbyr design og konseptutvikling i tillegg til å bistå med produksjon.

 

 

Den norske stylisten Eirik Mogseth holder foredrag på Åpen Dag på SoFI 8. mars.

 

Eirik Mogseth
Eirik Mogseth er utdannet klesdesigner ved KHIO og har i mange år jobbet med styling. Han har jobbet med styling for flere publikasjoner og han har blant annet hatt fast spalte i Aftenposten Oslo puls.

 

 

Tidligere student Elena Rebecca Pedersen holder foredrag under Åpen Dag på SoFI 8. mars

 

Elena Rebecca Pedersen
Elena er nyutdannet motekonsulent som har hatt internship i Costume. Hun vil snakke om sin erfaring som ny aktør i bransjen og hvordan det er å være hos et av Norges mest populære motemagasin.

 

 

Tidligere student André Rønning holder foredrag under Åpen Dag på SoFI 8. mars

 

André Rønning
I løpet av studietiden og i perioden etter har André vært veldig aktiv og skapt muligheter for seg selv innen styling. Han assisterer blant annet Petra Middelthon som er en av Norges fremste stylister. Hør mer om André tanker om hva som skal til som ny kreativ aktør innen moten!

 

 

Rektor ved SoFI, Kari Søreide, holder presentasjon under Åpen Dag 8.mars

 

Presentasjon av SoFI v/ Kari Torleifsdottir Søreide
Studierektor ved skolen, Kari Torleifsdottir Søreide gir en presentasjon av skolen og våre utdanninger. Du får et innblikk i dagnes muligheter innen motebransjen og igjennom en rekke av studentarbeider får du se mangfoldet og kreativiteten blant studentene!

FØLG OSS GJERNE