null
Åpent foredrag
med designer og stylist
Christina Ledang
Velkommen til foredrag med stylist og designer Christina Ledang!
Er du interessert i motebransjen og i designeren bak det suksessfulle merket C.L.E.A.N?
23. og 30. januar inviterer vi til åpent foredrag i Bergen og Trondheim.
Meld deg på
Den norske motebransjen er stadig i vekst, og Christina Ledang er en stor grunn til det. Hun har skapt sitt egent merkevarenavn innenfor motebransjen med merket C.L.E.A.N. Ikke bare har Skam skuespiller Josefine Pettersen frontet merket, men også den store internasjonale modellen Gigi Hadid har blitt fotografert i et av Christinas signatur plagg. Som stylist for Pudder Agency og designer, vil hun holde et spennende foredrag knyttet til mote og hennes hverdag med kreativitet som jobb. 

Det er utrolig gøy at Gigi velger å bruke mine plagg! Jeg sendte en eske med litt forskjellige plagg til stylisten hennes før jul.

Mimi Cuttrell tok kontakt med meg via Instagram i sommer, hvor hun sendte meg bilder fra min egen profil. Det at hun valgte å bruke plaggene er kjempegøy! I tillegg har Gigi postet et instagrambilde på sin egen profil, det er desto gøyere –  Christina Ledang.

 

Om Christina Ledang

I 2006 ble Christina Ledang uteksaminert fra Universitetet i Middlesex med en bachelor innenfor klesdesign for kvinner. Hun har i ettertid fått et stort navn innenfor den norske motebransjen både som stylist for Pudder Agency og som designer. I 2012 fulgte hun drømmen sin og startet opp merket C.L.E.A.N. som har fått mye oppmerksomhet både i Norge og i utlandet.

Christina Ledangs merke C.L.E.A.N står for Christina Ledang Essentials and Necessities. Christina Ledang ønsker å treffe kvinner mellom 16-60 år og mikser street referanser med high fashion, samtidig som å lage plagg man alltid vet fungerer og kan redde dagen. Enten om man ønsker å være avslappet, pyntet eller aller best, casual chique! Ledang sitt design er feminint og sterkt og bruker ofte klare pastellfarger i kolleksjonene sine. Ledang, som også er stylist, er aller mest kjent for t-skjortene og collegegenserne med C.L.E.A.N-trykket på brystet. Besøk Ledangs hjemmeside her.

 

I forbindelse med utdanningsmesser over hele landet, arrangerer vi åpent foredrag i Bergen og Trondheim! Foredragene er gratis, men krever påmelding via billettlinken i banneret. Velkommen!

PRAKTISK INFORMASJON

Bergen:

Tid: onsdag 23. januar 2019 kl 19:30

Sted: Litteraturhuset i Bergen

Trondheim:

Tid: onsdag 30. januar 2019 kl 19:30

Sted: Litteraturhuset i Trondheim

Foredrag i Bergen

Foredrag i Trondheim