Hva er nøkkelen til å bli mer kreativ? Bli med på åpen kveld hos Bilder Nordic & School of Fashion Industry for en spennende praktisk workshop i kreativitet, og muligheten til å bli kjent med skolene!

 

Hva er kreativitet? Hvordan blir man mer kreativ og hvordan kan man bruke det i hverdagen? Onsdag 16. oktober inviterer vi til åpen kveld med foredrag og mini-workshop med Chamilla Skjelstad! 

Chamilla Skjelstad har over 20 års erfaring med tilrettelegging og undervisning i kreative prosesser og vil denne kvelden ta deg gjennom kreativitetens mange sider; du får et innblikk i hvordan man utnytter potensialet i egen kreativitet, hvordan man blir flinkere til å bruke den i hverdagen, og fordelene ved å tenke annerledes!

Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolen og få svar på alle spørsmål du måtte lure på! Vi ordner med lett servering og etter workshopen er det god tid til å snakke med studieledere og studenter, dersom du er nysgjerrig på noen av våre studietilbud eller workshops!

 

Velkommen til foredrag og mini-workshop i kreativitet 16 oktober 17:00 til 18:30! Kvelden er gratis, men krever påmelding via billettlinken. 

PRAKTISK INFO

Tid: Onsdag 16. oktober kl 17:00 til 18:30

Sted: Bilder Nordic School of Photography & SOFI School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Kvelden er gratis, men krever påmelding via billettlinken

Program

  • Hva er kreativitet? En faglig innføring i kreativitet
  • Hvordan fungerer hjernen kreativt? Chamilla forklarer hva hjerneforskning har lært oss om hjernens funksjoner og kreativitet
  • Inspirasjon og konkrete tips til hvordan du kan bli mer kreativ i hverdagen
  • Praktiske mini-oppgaver i kreative teknikker, som du kan bruke videre!

Foto: Amalie Alvee Wiig

Design: Paula Potocnik