null
TREND FORECASTING
Velkommen til Åpen Kveld - Kvelden er gratis, men krever påmelding
Meld deg på

Åpen kveld | Trend forecasting  

 

Hvordan vet man hvilke trender som kommer? Bli med på åpen kveld hos School of Fashion Industry & Bilder Nordic for en interessant workshop i hvordan man forutser trender, og jobbe med konsepter basert på trend! En super mulighet til å bli kjent med skolene & snakke med studenter og rektorer! 

 

Trend er noe som kommer og går i sykluser, mange har spesialisert seg på dette feltet for å nettopp kunne forutse hva som blir de kommende trendene i samfunnet. 

Jon Amund Søfferud er hovedlærer for motedesign ved SoFI, gjennom lang fartstid i bransjen har han lært seg å forutse trender innenfor samfunnet. Han har studert ved Esmod Oslo og har også en MA i motedesign dra the Royal Academy of Fine Arts, Antwerpen, Belgia.

 

Trender er mye mer enn former og farger, det er basert på samfunnsbevegelser, sosiale medier og teknologi. I løpet av sin studietid fikk Jon Amund gode muligheter til å forstå designprosesser gjennom blant annet workshops og undervisning fra ulike kjente designere som Dries van Noten, Christian Wijnants, Walter van Beirendonck og Raf Simons.

 

Gjennom dette spennende foredraget vil du lære deg hvordan du kan se tendenser til trend lenge før de blir synlige for andre, og hvordan du bruker denne informasjonen i praksis. Vi avslutter med en mini-workshop hvor du gjennom fysisk, kreativt arbeid skal få prøve deg på å utvikle noe basert på trend! 

 

Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolene og få svar på alle spørsmål du måtte lure på! Vi ordner med lett servering og etter workshopen er det god tid til å snakke med studieledere og studenter, dersom du er nysgjerrig på noen av våre studietilbud! 

 

Velkommen til åpen kveld onsdag 19.februar kl 17:00 – 18:30! 

School of Fashion Industry

19.Februar – 17:00

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Ringeklokke School of Fashion Industry

Auditoriet – 2.etg