null
ÅPEN KVELD: Moodboard med Rebecca Hawkes
Hva er hemmeligheten bak et godt moodboard?
Bli med på åpen kveld hos Bilder Nordic & School of Fashion Industry!
Meld deg på

Hva er hemmeligheten bak et godt moodboard? Bli med på åpen kveld hos Bilder Nordic & School of Fashion Industry for en spennende praktisk workshop i moodboarding, og muligheten til å bli kjent med skolene!

 

Moodboard er et av de vanligste visuelle verktøyene for å kommunisere en visuell stil, følelse eller stemning for et prosjekt. På årets første Åpen kveld får vi besøk av den erfarne stylisten Susanne Swegen, som vil lære deg mer om hvordan du kan bruke moodboards som et verktøy, før du får testet dine praktiske ferdigheter med både saks og lim, og digitale moodboards i en spennende mini-workshop!

Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolen og få svar på alle spørsmål du måtte lure på! Vi ordner med lett servering og etter workshopen er det god tid til å snakke med studieledere og studenter, dersom du er nysgjerrig på noen av våre studietilbud

Rebecca Hawkes er en design nomade, opprinnelig fra London. Hun har studert mote promotering og jobber nå med konseptutvikling og design for merkevarer. Hun elsker å jobbe med visuelt innhold og kommunikasjon, og ser frem til å lære oss om hvordan skape gode moodboards!

 

Program
Foredrag
– Hva er et godt moodboard, og hvorfor trenger vi det?

Workshop
– Praktiske mini-oppgaver i moodboarding, som du kan bruke videre!

Velkommen til foredrag og mini-workshop i moodboarding 22. januar 17:00 til 19:00! Kvelden er gratis, men krever påmelding via billettlinken.

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Onsdag 22. Januar kl 17:00 til 19:00

Sted: Bilder Nordic School of Photography & SOFI School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Kvelden er gratis, men krever påmelding via billettlinken