null
3D motedesign, en demonstrasjon med Jon Amund Søfferud
3D animasjon kan nå bidra til å designe klærne dine, Kom på gratis demonstrasjon av 3d design for klesindustrien
Meld deg på her!

Motedesign + teknologi = fremtiden

NB:

Etter restriksjoner om koronaviruset må vi dessverre avlyse Informasjonsmøtet nå på onsdag 18.mars, vi beklager dette. Det vil bli satt opp et nytt informasjonsmøte senere, hvor vi vil komme tilbake med en ny dato.

 

 

Lyst å lære mer om hvordan motedesignere blir å jobbe i fremtiden? Meld deg på demonstrasjon av  3D programvaren CLO3D med Jon Amund Søfferud som skal hjelpe moteindustrien å korte ned på design- og produksjonsprosessen. 

Dagens teknologi tillater oss å skape løsninger som ikke går på bekostning av miljøet og fremtiden. Gjennom å kutte ned på tekstilbransjens største utfordringer er man med på å bidra til en bærekraftig fremtid.

Studentene ved SoFI skal i Mars/April starte opp med programvaren CLO3D som lager digitale prototyper. Burberry og Hugo Boss er blant motehusene som har endret designutviklingen sin ved hjelp av dette programmet.

Programvarer som utvikler digitale prototyper kommer til å bli standarden i fremtiden, forteller Jon Amund Søfferud, hovedlærer på SoFI.

Les mer om 3D motedesign i intervju med Jon Amund Søfferud her

PRAKTISK INFORMASJON

Dato/Tidspunkt:

18. Mars – 17.00-18.00
Vi kommer tilbake med ny dato

Hvor

I våre lokaler i Nedre Vollgate 8

2.Etg – Auditoriet

 

Jon Amund Søfferud

Jon Amund Søfferud har studert ved ESMOD Oslo med spesialisering womenswear, og har også en MA i motedesign ved the Royal Academy of Fine Arts, Antwerpen, Belgia hvor han spesialiserte seg i menswear.

Jon Amund har vært finalist i konkurransene Mittelmoda  i Italia i 2011 og Unge talenter i 2013, hvor de konseptuelle løsningene han demonstrerte vakte interesse og anerkjennelse fra juryen.

Etter han ble uteksaminert fra The Royal Academy i 2012 har Jon Amund jobbet med Damien Fredriksen Ravn, Helly Hansen, Soyaaulait og Haik.

Han har tidligere forelest ved OsloMet, vært designlærer ved ESMOD Oslo og er i dag leder for SoFI kompetanse og hovedlærer her på SoFI.

Jon Amund har også tatt UHPED-(universitet og høgskole pedagogikk) fra OsloMet.