Velkommen til SoFI!

Besøksadresse

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Epost

OM SOFI – SCHOOL OF FASHION INDUSTRY

SoFI – School of Fashion Industry er en skole under Treider Fagskoler. Den fagskolegodkjente utdanningen Motekonsulent ble startet opp høsten 2009. I 2013 fulgte vi opp med den toårige fagskoleutdanningen Moteindustri, og i 2016 kom den toårige fagskoleutdanningen Motedesign.

Moteindustrien, definert som markedet for klær, sko, vesker og tilbehør, er blant verdens største industrier. Våre naboland Sverige og Danmark har store moteindustrier med et bredt utdanningstilbud spesialtilpasset bransjens behov. I Norge er moteindustrien i vekst, og bransjen har økende behov for flere bidragsytere med relevant utdannelse.

Vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til den norske moteindustrien. SoFI tilbyr praktisk rettede utdanninger som gjør våre studenter attraktive for næringslivet. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked. Vi ønsker å skape trygghet rundt tekniske og håndverksmessige ferdigheter knyttet til moteindustrien. Vi vil utvikle og utfordre selvstendige medarbeidere ved våre utdanningstilbud Motedesign, Moteindustri og Motekonsulent. Motedesign og Moteindustri tilbys som toårig utdanning på dagtid (fire semestre fulltid). Motekonsulent tilbys som fulltid på dag (ett semester) og som deltid på kveld (to semestre).Anton B Nilsen Utdanning

Anthon B Nilsen Utdanning AS er Skandinavias største private leverandør av utdanning og kursvirksomhet. Gjennom våre utdanningsinstitusjoner tilbyr vi masterprogrammer, bachelorprogrammer og fagutdanning innenfor områder som kommunikasjon og andre kreative fag, administrative fag, salg og service, IT, reiseliv, helse og internasjonale studier.

Våre utdanninger og kurs er karriereorienterte og gir studentene den kunnskap og fagkompetanse de trenger for å konkurrere med suksess i dagens arbeidsmarked. Over 50 000 mennesker er enten studenter og/eller tar et kurs ved en av våre skoler årlig. Anthon B Nilsen Utdanning AS eies av Anthon B Nilsen AS.

Anthon B Nilsen AS

Telefon: (+47) 91 51 31 85

Universitetsgata 10
0164 Oslo

E-post: info@abnu.no
Nettside: ABN Utdanning

ABNU skoler:

Bjørknes Privatskole
Bjørknes Høyskole
Treider Jus
Treider Fagskoler 
Berghs School of Communication
Bilder Nordic School of Photography
Norges Informasjonsteknologiske Høgskole
NKI Nettstudier
NKI Forlaget
Scandinavian Safety Training Centre