Nyheter

Infomøte

Tirsdag den 02 August kl. 17:00 inviterer vi til infodag i våre lokaler i Nedre Vollgate 8, 0158 OSLO

 

Vi vil holde en presentasjon av skolen og motelinjene vi tilbyr ved SoFI - School of Fashion Industry. Det vil bli mulighet å snakke med forelesere, se lokalene og stille de spørsmål du eventuelt måtte ha. 

Ta gjerne kontakt med oss på 24 14 97 50 eller epost til: post@sofi.no om det er noe du lurer på.

 

Publisert

07.06.2016

Needlework & technology

Programoversikt over streaming 14.april 2016:


10.15-10.35: Phillip Warkander
Phillip Warkander er førsteamanuensis i motestudier ved universitetet i Lund og universitetet i Stockholm, vil snakke om ulike måter menneskers kommunikasjon og samhandling er i radikal endring. Endringen forekommer takket være teknologiske fremskritt og synliggjør et behov for nye ordninger og holdninger når det gjelder tanken rundt- og utviklingen av moderne mote.


11.10-11-30: PVH Corp Tommy Hilfiger og Calvin Klein ved Josef Lutzen
Josef er retail manager for Tommy Hilfiger & Calvin Klein i Norden, han har tidligere jobbet som countrymanager for G-star RAW og har mange års erfaring hos Samsøe&Samsøe. Josef vil gi oss innsikt i hvordan et av de største motehusene jobber med endringer i digitalisering og hvordan de tilpasser forretningsmodeller til ny teknologi.

13.15-13.35: SKANDIA ved Yardley Wong
SKANDIA er en netthandelplattform for skandinaviske merkevarer rettet mot det kinesiske markedet. Skandia ble startet av Yardley Wong, en veteran innenfor motebransjen med tidligere erfaring fra Richmont Group og Lane Crawford.

13.35-13.55: Villoid ved Jeanette Dyhre Kvisvik
Jeanette Dyhre Kvisvik er grunnlegger og administrerende direktør for den sosiale shopping applikasjonen Villoid, startet opp sammen med moteikonet Alexa Chung. Appen har siden lanseringen i 2015 blitt omtalt som "Beste applikasjonsnyhet" av App Stores moteapplikasjoner i USA.

14.30-14.50: Lucas Seifert, H&M
Lucas Seifert, landssjef for H&M Norge, vil snakke om integrering av bærekraft i forretningsidéen og hvordan kombinere mote, mennesker og miljø med fremtidig lønnsomhet.

15.46-16.30: Josef Lützen, Philip Warkander, Lillian Olsen, Jeanette Kvisvik, Lucas Seifert og Gisle Mardal.
En samtale om veien videre. Hva er de viktigste lærdommene og beste rådene. hva tar vi med oss videre? 

 

Publisert

12.04.2016

Informasjons møte

Den 3. mai kl 17 har vi informasjonsmøte på SoFI. Her vil vi presentere de tre utdanningene våre: Motedesign, Moteindustri og Motekonsulent.

Kom for å høre mer om utdanningene våre, møte noen av foreleserne,  se studentarbeid, høre om karrieremuligheter, samt få en omvisning på skolen.  

Publisert

12.04.2016