Aktuelt

Nyheter

Info dag 26. mars

Velkommen til infodag hos SoFI der vi presenterer de to utdanningne våre Moteindustri og Motekonsulent. Motekonsulent  og Moteindustri har oppstart i slutten av august. Kom for å høre mer om utdanningene våre, se lokalene og møt noen av foreleserne og studentene våre. 

Publisert

11.03.2014

Utdanningsmessen i Oslo Spektrum

11.-12. februar finner du oss på utdanningsmessen i Oslo Spektrum. Vi ses! 

Publisert

05.02.2014

Info dag

Velkommen til infodag hos SoFI der vi presenterer de to utdanningne våre Moteindustri og Motekonsulent. Motekonsulent har oppstart både vår og høst semesteret så det starter ny klasse både på dagtid og kveldstid 29.  januar. Moteindustri har oppstart i slutten av august. Kom for å høre mer om utdanningene våre, se lokalene og møt noen av foreleserne og studentene våre. 

 

Vi ses 15. januar i nedre vollgate 8. kl 17!

Publisert

28.11.2013

Studentgalleri

Zalando instagram konkuranse

I sammarbeid med Zalando kjører vi instagram konkuranse frem til 15. februar. De to beste bildene av noe fashionish vinner gavekort fra Zalando på 500 kr. Følg oss på instagram @sofi-school og merk bildene dine med #sofischool og #zalando. Lykke til!!!! 

 

Ta en titt på Zalando sine sider for å se hva du kunne tenke deg å bruke gavekortet på.. www.zalando.no

 

Lykke til!!!

Kategori

Fashionstyling workshop

Caroline Skjelbred fra ELLE og Christina Ledang har holdt workshop i motestyling med Motekonsulentklassene på dag. De har jobbet temaet ikon og tatt for seg personligheter som Elisabeth Taylor, Grace Kelly, Audrey Hepurn, Jane Birkin og Carine Roitfeld. Bildene er tatt av Solveig Selj og Janne Rugland

Kategori

Kategori