Aktuelt

Åpen dag

Åpen dag

Vi på SoFI skal ha åpen dag 12. mars fra kl 14-18. Kom for å møte forelesere, se på studentarbeider, og høre mer om våre to utdanninger Motekonsulent og Moteindustri

Publisert

04.03.2015

Åpen dag

20. januar kl 17 har vi åpen dag på SoFI. Kom for å høre mer om våre utdanninger Motekonsulent og Moteindustri. Motekonsulent tilbys som dagstudium eller kveldsstudium og har oppstart i slutten av januar, vi har rullerende opptak og det er fortsatt mulig å søke. 
 

Publisert

15.01.2015

utdanningsmessen i Oslo 12. og 13. januar

SoFI-School of Fashion Industry er på Utdanningsmessen i Oslo spektrum 12. og 13. januar. Vi gleder oss til å møte dere der. Kom innom for en prat og lær mer om våre utdanninger og mulighetene i motebransjen. 

Publisert

06.01.2015

Studentgalleri

Motens hemmelige agent

Våre venner i F5 ferier i disse dager ett års dag. I den annlednging passer det veldig fint å publisere denne saken om  Alexander Marthinsen som studerte Motekonsulent på kveldstid. Tekst og bilde av Fredrik Austad som studerer Moteindustri. 

 

Klikk her for å lese

 

Kategori

Zalando instagram konkuranse

I sammarbeid med Zalando kjører vi instagram konkuranse frem til 15. februar. De to beste bildene av noe fashionish vinner gavekort fra Zalando på 500 kr. Følg oss på instagram @sofi-school og merk bildene dine med #sofischool og #zalando. Lykke til!!!! 

 

Ta en titt på Zalando sine sider for å se hva du kunne tenke deg å bruke gavekortet på.. www.zalando.no

 

Lykke til!!!

Kategori

Fashionstyling workshop

Caroline Skjelbred fra ELLE og Christina Ledang har holdt workshop i motestyling med Motekonsulentklassene på dag. De har jobbet temaet ikon og tatt for seg personligheter som Elisabeth Taylor, Grace Kelly, Audrey Hepurn, Jane Birkin og Carine Roitfeld. Bildene er tatt av Solveig Selj og Janne Rugland

Kategori