Aktuelt

Nyheter

infodag/åpen dag

19. august kl 17-19 har vi åpen dag/infodag på SoFI. Kom for å høre mer om våre utdanninger Motekonsulent og Moteindustri. Motekonsulent tilbys som dagstudium eller kveldsstudium på deltid.
Begge utdanningene har rullerende opptak, så det er fortsatt muligheter å søke. 

Publisert

11.08.2014

Byttekveld 6. juni kl 16.30

SoFI arrangerer byttekveld og mingling den 6. Juni fra kl 16.30. Du vil få en kupong pr. plagg, accessory, bok, parfyme etc. du tar med deg. Denne kan du bruke til å bytte til deg fra de andre. Regelen er som i resten av livet, jo mer du gir, desto mer får du.

Dette kan være en fin mulighet til å sikre sommergarderoben, samle plagg til senere styling eller redesign prosjekter. Og ikke minst en hyggelig ettermiddag i godt selskap…

Vi ses!

Publisert

04.06.2014

Info dag 26. mars

Velkommen til infodag hos SoFI der vi presenterer de to utdanningne våre Moteindustri og Motekonsulent. Motekonsulent  og Moteindustri har oppstart i slutten av august. Kom for å høre mer om utdanningene våre, se lokalene og møt noen av foreleserne og studentene våre. 

Publisert

11.03.2014

Studentgalleri

Motens hemmelige agent

Våre venner i F5 ferier i disse dager ett års dag. I den annlednging passer det veldig fint å publisere denne saken om  Alexander Marthinsen som studerte Motekonsulent på kveldstid. Tekst og bilde av Fredrik Austad som studerer Moteindustri. 

 

Klikk her for å lese

 

Kategori

Zalando instagram konkuranse

I sammarbeid med Zalando kjører vi instagram konkuranse frem til 15. februar. De to beste bildene av noe fashionish vinner gavekort fra Zalando på 500 kr. Følg oss på instagram @sofi-school og merk bildene dine med #sofischool og #zalando. Lykke til!!!! 

 

Ta en titt på Zalando sine sider for å se hva du kunne tenke deg å bruke gavekortet på.. www.zalando.no

 

Lykke til!!!

Kategori

Fashionstyling workshop

Caroline Skjelbred fra ELLE og Christina Ledang har holdt workshop i motestyling med Motekonsulentklassene på dag. De har jobbet temaet ikon og tatt for seg personligheter som Elisabeth Taylor, Grace Kelly, Audrey Hepurn, Jane Birkin og Carine Roitfeld. Bildene er tatt av Solveig Selj og Janne Rugland

Kategori