Aktuelt

Åpen dag

Fotoshoot på SoFI

De flike studentene på Moteindustri har hatt styling med stylist Christina Ledang dette semesteret og tatt noen nydlige bilder. 

Takk til de flinke makeupartistene på Face stocholm, modellene fra STUDIO S models og fotografene Torjus berglid og Katrine Eltvik.

Publisert

15.12.2014

infodag/åpen dag

19. august kl 17-19 har vi åpen dag/infodag på SoFI. Kom for å høre mer om våre utdanninger Motekonsulent og Moteindustri. Motekonsulent tilbys som dagstudium eller kveldsstudium på deltid.
Begge utdanningene har rullerende opptak, så det er fortsatt muligheter å søke. 

Publisert

11.08.2014

Byttekveld 6. juni kl 16.30

SoFI arrangerer byttekveld og mingling den 6. Juni fra kl 16.30. Du vil få en kupong pr. plagg, accessory, bok, parfyme etc. du tar med deg. Denne kan du bruke til å bytte til deg fra de andre. Regelen er som i resten av livet, jo mer du gir, desto mer får du.

Dette kan være en fin mulighet til å sikre sommergarderoben, samle plagg til senere styling eller redesign prosjekter. Og ikke minst en hyggelig ettermiddag i godt selskap…

Vi ses!

Publisert

04.06.2014

Studentgalleri

Kategori

Sammarbeid med KHIO

Denne våren har en gruppe stundenter fra SoFI gjort et sammarbeidsprosjekt med studentene som går siste året på Klesdesign BA/MA ved KHIO. De har hjulpet til med styling til katalog og avgangsvisningen. Visningen var på DogA 3. juni 2013. 

Kategori

Kategori