Aktuelt

Infomøte

Møt oss på utdanningsmessen i Bergen

Vi er på utdanningsmessen i Bergen torsdag 28. januar fra kl 09-18 og fredag 29. januar fra             kl 09-14. Vi gleder oss til å se dere der! 

Publisert

26.01.2016

Infomøte

Velkommen til infodag på SoFI den 9. desember fra kl 17.30 der vi presenterer våre tre utdanninger, Motekonsulent, Moteindustri og Motedesign. 

Motekonsulent har oppstart i slutten av januar og det er fortsatt ledige plasser. Motekonsulent tilbys som fulltidsutdanning over ett semester eller deltidsutdanning over to semester. 

Kom for å høre mer om utdanningene våre, møte forelesere, se studentarbeider, samt få en omvisning på skolen. 

 

 

Publisert

09.11.2015

Infodag

Velkommen til infodag hos SoFI der vi presenterer de to utdanningne våre Moteindustri og Motekonsulent.

Motekonsulent og Moteindustri har oppstart i slutten av august. Det er fremdeles ledige plasser på våre utdanninger. Moteindustri tilbys som en toårig fulltidsutdanning, Motekonsulent tilbys som fulltid på dagtid over et semester og deltid to kvelder i uken over to semester. 

Kom for å høre mer om utdanningene våre, møte noen av foreleserne,  se studentarbeid, høre om karrieremuligheter, samt få en omvisning på skolen.  

Vi ses 11. august  kl. 17.30 i nedre vollgate 8!

Publisert

03.08.2015

Studentgalleri

Motens hemmelige agent

Våre venner i F5 ferier i disse dager ett års dag. I den annlednging passer det veldig fint å publisere denne saken om  Alexander Marthinsen som studerte Motekonsulent på kveldstid. Tekst og bilde av Fredrik Austad som studerer Moteindustri. 

 

Klikk her for å lese

 

Kategori